I studio med jazzlåter på norsk

I fjor vant jeg noen dager i studio da jeg var med på musikkprisen 2014. Jeg har gått og lurt litt på hva jeg skal bruke de til. Men plutselig en dag kom en løsning:

For en stund tilbake siden kom Jens Arne Molvær på besøk, min gamle klarinettlærer, pioner i musikklivet her på Sula, og min store inspirator. Han hadde med seg et knippe jazzlåter, der han hadde skrevet ny tekst på norsk. Disse var veldig vakkert og rørende skrevet, så jeg spurte om han hadde spilt inn disse sangene. Det hadde han altså ikke. Men det må vi jo gjøre noe med! Sa jeg. Slike perler kan ikke ligge gjemt et sted. Så jeg bestemte meg for å samle sammen et knippe musikere, og øve inn låtene Jens Arne hadde skrevet tekstene til.

Nå har vi nettopp vært i Ocean Sound Recordings. Jeg, Jens Arne Molvær, Askjell Molvær på piano, Carlos Alberici på trommer og Lars Martin Vik på kontrabass. Vi spilte inn fem av Jens Arnes låter/tekster, og fire andre jazzlåter på norsk. Jeg hadde nettopp vært småsyk og hostet fælt, så nå er jeg spent på å høre resultatet.
Henning Svoren, lydteknikeren skal mikse platen for oss i løpet av mars, så får vi se om noen er villig til å gi ut musikken. Veldig spennende 🙂

Sunnmørsposten skrev en reportasje om oss som du kan lese her:

smp bilde

« nyere

Hjertefred

gamlere »

Ice Music Festival