Hjertefred

I morgen fremfører jeg en helt nykomponert sang til ære for arrangementet Hjertefred, helt alene. (Skrekk og gru…) I tillegg skal jeg for første gang opptre med fullt orkester med Jens Arne Molværs «utrønejazz» jazz på norsk. Med i bandet, i tillegg til meg og Jens Arne Molvær, er Askjell Molvær, Lars Martin Vik og Carlos J. Alberici. Håper mange tar turen og opplever allhelgensnatt på et vakkert, stemningsfult og litt mer dypere plan enn bare knask eller knep 🙂

Her er litt om arrangementet:

HJERTEFRED er eit gratis, livssynsope minnearrangement på Allehelgensdag, etter initiativ frå Bjørg Thorhallsdottir, kunstnar og forfattar, som vart enke 30 år gamal. Björg ønskja at hennar to år gamle son,Tolli, skulle få vere med og minnast faren sin i glede på Allehelgensdagen. Tolli er no vorten 12 år og HJERTEFRED ei årviss hending ved Lykkehaven i Sandvika og 23 andre stader i Noreg.

Føremålet med arrangementet er å gjere det lettare å snakke om døden og det vonde, hylle dei gode minna etter dei ein har mista og arbeide seg gjennom sorga. I tillegg til å feire kjærleiken, livsgleda, ta betre vare på oss sjølve og kvarandre.

Det vil verte musikk, gode ord, lystenning og rom for ettertanke.

Velkomen!

Vi blir glade om de inviterer og deler.

Vi er heilt avhengig av gode hjelparar. Jobbar du i ei bedrift, som ønskjer å gje ei gåve til arrangementet, ta kontakt på pm.
På førehand takk!

https://www.facebook.com/events/757470017731982/