Ice Music Festival

I dag er jeg på vei til Geilo for å delta for fjerde gang på verdens eneste ismusikk-festival!
Dette foregår hver første fullmåne i året, ute, helst nattestid, omringet av snø og is-skulpturer. Her er det mange frivillige ildsjeler fra hele verden som stiller opp for å organisere en unik opplevelse for publikum, som reiser land og strand for å få med seg de utrolig vakre is-instrumentene og skulpturene som blir laget her. Blant annet har festivalen alltid med seg den evig prisvinnende is-skulptøren Bill Covitz fra New Yourk, USA.
Jeg gleder meg som en unge.

I år har jeg den ære av å få opptre sammen med selvfølgelig, is-sjefen selv, Terje Isungset, men også Jan Bang og Arve Henriksen, som inspirerte meg til å utforske elektronikkens verden da jeg var student (de holdt seminar på Musikkhøgskolen i Oslo). I tillegg skal Trio Medieval være med og synge, og nydelige Therese Skauge være med å danse.
Kan det bli bedre?

Sjekk ut festivalen her:

http://www.icemusicfestival.no/