15 års jubileum med Hanne Hukkelberg – tid for å mimre :)

Det er 15 år siden jeg gikk på Norges Musikkhøgskole og ble kjent med Hanne Hukkelberg som hadde hybel ved siden av meg i Valkyriegata på Majorstua. En kortvokst jente med lugg, langt mørkt hår, knallrød lebestift, blomstrete kjoler og store sjal. Vi digga begge to Billie Holiday og Bjørk. Jeg husker hun viste meg musikken sin som hun og Kåre Vestrheim hadde produsert sammen (Little Things), at det første jeg sa var at musikken hørtes ut slik som hybelen hennes ser ut. Masse krims krams, gamle ting, detaljer. Hun spurte om jeg ville bli med i bandet. Det var starten på mange spennende reiser rundt om i verden med et band som kokkelerte på sykkel, klokkespill, trekkspill, spilledåser, eggdelere og mange andre morsomme «instrument».  Det er rart hvordan det er når man er ung og jobber så tett på hverandre, da blir man til slutt som en familie. Derfor gleder jeg meg ubeskrivelig mye til å treffe igjen det gamle bandet som turnerte sammen ute i den store verden på begynnelsen av 2000-tallet 🙂 Hanne Hukkelberg, Peter Baden, Kåre Vestrheim, Henning Sandsdalen og Asle Karstad.

Her er et lite klipp fra 2007, Pukkelpop

https://www.youtube.com/watch?v=qk-wvOAnaRI