Nytt prosjekt, mye frustrasjon

Det nærmer seg med stormskritt mine to uker på Mottaket www.mottaket.com Jeg er så heldig å få samarbeide med en fantastisk kunstner: Simon Wågsholm http://simonwagsholm.no. Vi skal forhåpentlig lage noe audiovisuelt og vakkert sammen. Han er allerede i gang med et gigantisk, nydelig maleri. Jeg derimot, venter på en del tekniske ting i posten, oppgraderinger og rydding på mac, oppdateringer av lydprogram, litt for lite penger til å betale alle greiene med og veldig dårlig selvtillitt, spesielt siden jeg har planer om å kanskje dokumentere det hele på film og på ENGELSK! Skrekk og gru. Så jeg denger hodet i veggen, smører meg godt med tålmodighet, selv om jeg har mest lyst til å gi opp og kaste alt jeg har av teknisk utstyr veggimellom. Det å være kreativ er ikke alltid så glamorøst som det høres ut som. Det handler like mye om å være tålmodig, sta og overbevise seg selv om at de sprøeste idèene kommer til å bli bra til slutt.. For denne gangen har jeg fått noen idèer som føles som er mye vann over hode for meg… Bokstavelig talt… Gi meg et år eller to egentlig… Ikke to uker.. Vi får se hvordan dette blir. Har jeg flaks blir dette helt fantastisk…! Håper det…. To be continued!!!