Saksofon, storband, kor og kanskje en høst-storm?

På tide med en liten oppdatering. Det har vært en deilig og innadvent høst for min del. Jeg har konsentrert meg om å øve og lytte på god musikk i tillegg til å undervise på Sula kulturskole. Nå begynner en litt mer hektisk periode fremover.

I helgen spiller jeg med Hedvig Mollestad i hennes bestillingsverk «The Tempest ll» til Parken Kulturhus i Ålesund. Det blir antageligvis ganske rocka og «groovie». Jeg skal spille mest saksofon denne gangen, det er veldig gøy og spennende. Jeg og kollega Håkon, som også skal være med som saksofonist på prosjektet, har laget en liten morsom øvingssnutt for dere som dere kan se lenger ned 🙂 For å lese mer om prosjektet kan du lese her:

http://www.kulturialesund.no/program/hedvig-mollestad-the-tempest-ii

Seinere i høst skal jeg opptre som sangsolist med Sykkylven storband 17. november, og med koret «Piker, vin og sang» 11. desember.

Håper dere har en fin høst! Kom gjerne på konsertene framover om dere har muligheten til det 🙂

piker vin og sangsykkylven storband