Lena Nymark i Duper studio

Denne uken er jeg for andre gang i Duper studio (i Bergen) med musikkprodusent Jørgen Træen. Vi jobber med innspillingen av mitt tredje soloalbum som er ventet i starten av 2023. Det blir plateslipp på Ålesund kulturhus. Musikken er hovedsakelig komponert av meg for instrumentene sang, fløyte, saksofon, trombone og slagverk. Jørgen Træen bidrar med å legge til synther og gir det hele en elektronisk og suggerende innpakning. Målet vårt med musikken er å la lyden lede vei til idéene. Derfor er arbeidstittelen på platen «Følg Lyden». På innspillingen bidrar musikerne Kjetil Møster, Eirik Johannsen, Øyvind Hegg-Lunde og Øyvind Skarbø. Prosjektet er støttet av Sparkebankstiftelsen SMN, Kulturrådet, Komponistenes vederlagsfond og Møre og Romsdal Fylke. Jeg gleder meg til å kunne dele musikken med dere!

08FAF01D-4998-45AC-BD12-A9A1E938125E

« nyere

Følg Lyden

gamlere »

Den Mekaniske Hagen