Platen er ferdig. Litt ettertanker, takker og god sommer til alle :)

Det er knapt en uke siden plateslipp, og allerede føles det som om jeg har hatt ferie en måned. Jeg antar at det må føles omtrent som å være ferdig med en masteroppgave. Fra å ha begynt å skrive låter i 2006, til å flytte til Sunnmøre, drømme om en soloplate, til å begynne å øve inn musikken med musikere og produsent i 2012, spille inn vinteren 2013, og nå sitte med det ferdige resultatet i hånden. Folk lurer på hvordan jeg får tid til å spille inn plate og jobbe som musiker, samtidig som jeg er tobarnsmor. Sannheten er at komprimert har det ikke tatt så mye tid, og jeg har enda ikke turnért noe særlig. Men jeg har jobbet jamnt og trutt hele tiden, vært tålmodig og hatt et langtidsperspektiv. I tillegg har jeg en super, løsningsorientert og fleksibel familie. Det er jeg veldig glad for i dag. Det har aldri vært stressende, bare hygge. Jeg er nå et hundre prosent fornøyd med resultatet, og veldig takknemlig for alle de fine omtalene jeg har fått i ettertid.

Det rare er at det er først nå når jeg er ferdig, at jeg innser hvor mye tankevirksomhet jeg har brukt på platen. Nå er det deilig å ta seg en ferie, og tenke framover på konserter og nye prosjekt. Jeg vil oppfordre alle dere som har et ønske eller en drøm, men ikke vet om du tør å satse, om å gjøre det. Man angrer ikke etterpå, selv om lommeboken er skrapet og det kanskje var slitsomt da det stod på. Det er virkelig verdt det!
Men. Jeg hadde aldri klart det alene.
Så jeg vil nå si tusen takk til alle dere som har støttet meg under hele prosessen!
Dere betyr enormt mye for meg 🙂
(Ingen nevnt, ingen glemt).

God sommer alle sammen!!!