Ny musikkvideo blir til av Nicola Piovesan

Jeg er så heldig at jeg har mottatt støtte fra Møre og Romsdal fylke til musikkvideo. Nå kan jeg endelig sette i gang drømmen min om å samarbeide med den anerkjente kunstneren fra Italia, bosatt i Estland; Nicola Piovesan. Jeg oppdaget han da jeg så den nydelige videoen «Ensamheten» av Valsaland. (se under). Jeg og han har hatt kontakt helt siden låtene mine var råskisser spilt inn på pianoet med mobil hjemme fra stuen. Når jeg tenker meg om, så var han den første som fikk høre noen av låtene mine. Derfor gleder jeg meg utrolig mye til å se hva han finner på til musikken min. Han har fått helt frie tøyler og har nå valgt å animere til sangen «Trapped In The Silence» fra albumet med samme navn. I dag fikk jeg første idéskisse. Om ikke lenge skal dere få hilse på denne spesielle damen skapt av Nicola Piovesan:

TrappedConceptArt

Se den nydelige musikkvideoen «Ensamheten» av bandet Valsaland

 

I am glad to announce that I have received support from Møre og Romsdal County for making a music video. Now I can finally start my dream of working with the talented artist from Italy, living in Estonia; Nicola Piovesan . I discovered him when I saw the beautiful video «Ensamheten» of Valsaland . (look below). We have had contact ever since my songs were raw sketches recorded on the piano only with my mobile phone home in my living room. Actually, he was the first to hear some of my songs. That’s why I’m so proud and I am looking forward to see what he will come up with. He has chosen to animate the song «Trapped In The Silence» from the album with the same name. Today I got the concept art picture. Soon you will get to know this rare lady created by Nicola Piovesan.