Live-stream konsert på Parken Kulturhus i Ålesund.

På grunn av Korona-viruset, er alle kulturarrangement for tiden avlyst.  Jeg studerer master i Logopedi nå, og hadde derfor ikke planlagt så mange konserter.  Mine tanker har gått til mange av mine kollegaer i kulturbransjen som nå sliter økonomisk på grunn av omstendighetene rundt korona-viruset.  Men kreative mennesker lar seg sjeldent stoppe.  Nå florerer sosiale medier med fantastiske live-stream konserter og kreative snutter som lyser opp i en innestengt hverdag.  Det var derfor veldig hyggelig da jeg fikk en melding om jeg også ville ha en live-stream konsert på Parken Kulturhus i Ålesund, i samarbeid med Sunnmørsposten. I går tok jeg med meg planter og mange av instrumentene mine og spilte for et publikum bak skjermer på internett. Det var en veldig fin opplevelse.  Jeg håper jeg bidro til noen smil og gode følelser, selv om musikken min kanskje er noe annet enn det folk har hørt fra meg tidligere.  Jeg koste meg iallefall veldig! Du kan gå inn og se konserten og lese artikkelen på linken under:

Skal omdanne energien frå plantar til elektroniske lydar og musikk.

 

4.Skal omdanne energien frå plantar til e...a Ålesund, Sunnmøre og Nordvestlandet.

2.Skal omdanne energien frå plantar til e...a Ålesund, Sunnmøre og Nordvestlandet.

3.Skal omdanne energien frå plantar til e...a Ålesund, Sunnmøre og Nordvestlandet.

4.Skal omdanne energien frå plantar til e...a Ålesund, Sunnmøre og Nordvestlandet.

5.Skal omdanne energien frå plantar til e...a Ålesund, Sunnmøre og Nordvestlandet.

6.Skal omdanne energien frå plantar til e...a Ålesund, Sunnmøre og Nordvestlandet.