Improvising with a plant

Jeg var så heldig å få opptre på kunstnertreffet til Seanse på Mottaket nå i vår. Etter alle hadde gått, tok jeg meg tid til å ta et ekstra opptak som jeg filmet for å kunne vise dere litt hvordan jeg spiller med planter.  Det er altså energien fra planten som jeg tar opp via en elektronisk boks.  Disse signalene blir omgjort til midi-signal som jeg kan lage lyder til på min data.  Lydene endrer seg hele tiden, alt ettersom hvilken plante jeg velger å bruke og hvordan planten har det.  Planten reagerer på blant annet lyd, lys, lukt mm.  De har rett og slett mange flere sanser enn oss mennesker.  Så der har vi mye å lære.  Håper dere synes det virker spennende selv om det er ganske atonalt.  Jeg prøver å skape en atmosfære der publikum kan gå inn i seg selv.  Reflektere, drømme, føle, slappe av.  Kanskje tenke på naturen og hvordan vi kan behandle planeten vår bedre enn det vi gjør i dag.  Jeg sitter ikke på svarene dessverre, men ønsker gjerne å bidra til refleksjon og inspirasjon rundt temaet. Kom gjerne med tilbakemelding på hva dere synes om det nye prosjektet mitt.